Kelly Osbourne purkaa erotunnelmia yllättävästi – miljoonat teinitytöt kateellisia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne meni kesällä kihloihin julkkiskokki Matthew Mosshartin kanssa, ja pariskunta suunnitteli häitä vuodelle 2014. Kelly ja Matthew ovat kuitenkin purkaneet kihlauksensa yllättäen kahden vuoden parisuhteen jälkeen.

29-vuotias rokkitähden tytär on käsitellyt eroaan varsin erikoisella tavalla. Kelly Osbourne on nimittäin maalannut graffiteja teinitähti Justin Bieberin kanssa, ja jakanut tilanteesta kuvamateriaalia Instagram-sivullaan.

– Erikoinen mutta hauska ilta Justin Bieberin kanssa, Kelly Osbourne kirjoitti.

Kelly kuvailee Justinia ihanaksi pojaksi, ja kertoo kääntyneensä belieberiksi vietettyään aikaa tämän kanssa. Tähden mukaan Justin Bieber opetti häntä tekemään graffiteja, joskin kanadalaisen teinitähden maalaamien teosten perusteella kyseiselle taiteen alalle olisi olemassa parempiakin opastajia.

Kelly Osbourne paljasti äskettäin Twitterissä suunnitelleensa äitinsä Sharonin kanssa yli 10 vuoden ajan yhteistä projektia, joka on nyt toteutumassa. Hän vihjasi faneilleen, että muoti liittyy asiaan. Osbourne joutui aiemmin muotiprojektinsa takia työskentelemään 60-vuotiaan Sharon Osbournen kanssa pitkiä päiviä.