Kim Kardashian shoppaili muodokkaana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashian nähtiin äskettäin laskettelemassa Utahin lumirinteillä. Neitokaisen skimbatyyli herätti kiinnostusta niin paikallisten kuin paparazzien juokossa. Tummanpuhuva pukeutuminen saattaa houkutella muitakin laskettelijoita samaan trendiin.

Kim kääntää katseita minne tahansa menee. Tällä kertaa kaunotar ikuistettiin otoksiin Beverly Hillsissä, jossa hän shoppaili tiimalasivartaloa korostavassa toppi ja hame-yhdistelmässä. Paitavalinta toi esille julkkiksen rintavaon tavalla, joka oli omiaan herättämään huomiota.

Äskettäin Kim Kardashianin ja Kanye Westin pienestä North-tyttärestä tehtiin kuvamanipulaatio, jossa pyrittiin kuvittelemaan, miltä lapsi tulee näyttämään tulevaisuudessa aikuisena. Julkkisparin tytär sai joulun runsaasti luksuslahjoja, ja neito kuuluukin maailman kuuluisimpien lasten joukkoon.