Nicole Kidman riisui rohkeaan kenkämainokseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijätär Nicole Kidman nousi 90-luvulla tunnetuksi elokuvauransa ohella myös Tom Cruisen vaimona. Tähti seurustelee nykyään kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa naimisissa, ja on onnistunut säilyttämään valovoimansa vielä 2000-luvullakin.

Jimmy Choo's Spring Summer 2014
Jimmy Choo’s Spring Summer 2014

Nicole Kidman työskentelee näyttelemisen ohella luksuskenkiä valmistavan Jimmy Choo -merkin mainoskasvona. Nyt 46-vuotias näyttelijätär nähdään yhtiön kevään ja kesän mallistoa mainostavassa kampanjassa. Huomio kiinnittyy mainoksissa tosin aivan muihin asioihin kuin kenkiin, sillä Nicole poseeraa rohkeissa kuvissa muun muassa yläosattomissa.

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia.