Uusi valokuvakuvailmiö leviää bikinikaunotarten keskuudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuvapalveluissa jaetaan paljon bikinikuvia, jossa kuvataan ainoastaan neitokaisen vartalon muotoja kaulasta alaspäin. Kuvissa on tähän mennessä ollut trendinä paljastaa myös reisien väliin muodostuva pieni rako. Nyt sosiaalisessa mediassa leviää jälleen uusi rohkea kuvailmiö.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Vuoden 2014 trendinä on esitellä bikinisiltoja, joita uima-asujen alaosat tekevät lantioluiden ja alavatsan väliin. Moni saattaisi kauhistella moista luiden esille nousemista, mutta kuvatrendissä on suurin tarkoitus se, että bikinin alaosan vyötäröresorin ja vatsan välille jää ilmarakoa.

Kuvissa lienee houkuttelevinta se, että bikinien alaosaan jäävän raon kautta saattaa jossain tapauksissa avautua salaperäisiä näkymiä myös neitokaisen kaikkein kauneimpaan sopukkaan. Sosiaalisen median kuvapalvelut ovat vahvasti viitoittaneet tietä ja tämä trendi on nyt kuuminta hottia bikiniselfie-maailmassa.

julkaisu käyttäjältä Bikini Bridge.

julkaisu käyttäjältä Bikini Bridge.

julkaisu käyttäjältä Bikini Bridge.