Jalkapallotähden huikea potku – epäonnistuminen olisi ollut katastrofi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Häät ovat useimmille ihmisille yksi elämän tärkeimmistä tapahtumista, ja yksi niiden kohokohdista on tietenkin hääkakku. Monet ovat suunnitelleet hääkakkuaan jopa vuosia, ja kakun tuhoutuminen juuri ennen häitä on todennäköisesti yksi yleisimpiä painajaisten syitä ennen häitä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu japanilainen video, jossa Euroopassakin pelannut jalkapallotähti Shunsuke Nakamura ottaa valtavan riskin, mutta luottaa kuitenkin taitoihinsa. Hän nimittäin yrittää potkaista jalkapallolla koristeen suurikoisen hääkakun päältä. Televisiokameroiden ristitulessa potku onnistuu, ja yleisö hurraa innoissaan. Epäonnistuminen olisi johtanut hieman toisenlaisiin tuloksiin.