Tältä Kim Kardashian näytti 13-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian on laihduttamisen jälkeen aktivoitunut sosiaalisen median parissa julkaisemalla itsestään uusia kuvia fanien ihailtavaksi. Äsken julkisuuteen nousi todellinen peppupommikuva, kun realitytähti jakoi Instagramissa otoksen hänen ja ystävänsä Blac Chynanin takapuolista.

Yhdysvalloissa on tapana julkaista torstaisin vanhoja otoksia erilaisissa kuvapalveluissa. Throwback Thursday -nimellä kulkeva ilmiö on nyt kannustanut Kimiä julkaisemaan Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Nicole Richien kanssa. Tytöt ovat kuvassa 13-vuotiaita.

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West vaihtoivat syksyllä kihlasormuksia ja Kanye on jo väläytellyt järjestävänsä häistä kuninkaallisiakin juhlia suuremman tapahtuman. Hän on palkannut avukseen peräti viisi hääsuunnittelijaa. Kim ottaa Kanye Westin sukunimen virallisesti käyttöön vihkimisen jälkeen.