Lindsay Lohanin alastonkuvat ja tietokone varkaille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lindsay Lohan oli viime vuonna otsikoissa lähinnä päihdehuuruisen elämäntyylinsä vuoksi. Taannoin tähti yritti selvitä ongelmistaan vieroitushoidon avulla. Sittemmin Lohanin on kerrottu suunnittelevan esimerkiksi laulajauransa elvyttämistä.

Nyt 27-vuotias tähti on joutunut ongelmiin varastetun tietokoneensa vuoksi. Lindsay Lohanin kannettava tietokone päätyi varkaiden käsiin lentokentällä Kiinan Shanghaissa. Tähden kerrotaan pelkäävän, että tietokoneen kovalevyn sisältö päätyy julkisuuteen, ja hän tarjoaa koneesta mittavaa löytöpalkkiota.

Lindsay Lohan kertoo tietokoneen sisältävän useista eri kuvaussessioista peräisin olevia alastonkuvia, joiden ei ollut tarkoitus levitä julkisuuteen. TMZ-sivuston mukaan kiintolevyllä on kuitenkin myös muuta valonarkaa materiaalia, kuten yksityisiä keskusteluja Lady Gagan, Woody Allenin ja muiden julkisuuden henkilöiden kanssa.

Lindsay Lohanin läpimurto oli Disneyn vuoden 1998 hittikomediassa Ansa vanhemmille, jossa hän teki roolin kaksosina. Lapsitähdestä kasvoi nopeasti teinielokuvien kuningatar, ja hänet muistetaan muun muassa Perjantai on pahin, Teinidraamakuningattaren tunnustukset ja Mean Girls -elokuvista. Lohan on myös julkaissut kaksi popalbumia Speak ja A Little More Personal.