Harry Styles pokasi Kendall Jennerin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun huippumallien maailmassa jalansijaa luova Kardashianin perheen nuori kaunotar ja One Direction -supertähti löytävät yhteisen sävelen romanttisessa mielessä, koko maailma seuraa suhteen etenemistä. Nyt voidaan jo puhua suhteesta, sillä Harry Styles on asettanut selkeät rajat Kendall Jennerille.

Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita

Poppari ei nimittäin missään nimessä halua mukaan Rikkaat Kardashianit -realitysarjaan, ja on kieltänyt neitokaista pitämästä kameroita mukanaan suhteen edetessä. Ohjelman tuottajat ovat jo kalastelleet mahdollisuutta uuteen ”hahmoon”, mutta Styles on tehnyt selväksi, ettei aio näkyä ruudussa ja tuoda lemmenkuvioitaan maailman tietoon.

– Harry on kertonut Kendallille, ettei aio näkyä Rikkaat Kardashianit -sarjassa missään olosuhteissa. Hän ei halua rakkauselämänsä olevan esillä televisiossa, kertoi lähde New York Daily News -sivustolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kendallin äiti Kris Jenner on antanut parille siunauksensa. Heidät nähtiin äskettäin ystävien seurassa Mammoth Lakesissa Kaliforniassa laskettelutunnelmissa. Perheen lähipiiri on ennustanut, ettei Harryn naistenmiehen maine vaikuta Jenneriin, sillä heidän mukaan Styles on se, joka särkee suhteessa sydämensä – ei mallilupaus.

Muutkin Kardashianien perheen läheiset ovat kieltäytyneet näyttäytymästä ohjelmassa. Esimerkiksi Kim Kardashianin räppärisiippa Kanye West ei ole suostunut olemaan kovin paljoa esillä sarjan historian aikana.