Liberty Ross valitsi rohkean bileasun – korosti näyttävästi muotoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lumikki ja metsästäjä -elokuvan kulisseissa leimahti kuvausten aikaan sittemmin julkisuuteen tullut salasuhde, kun tahoillaan suhteissa olevat Kristen Stewart ja ohjaaja Rupert Sanders pettivät molemmat rakkaitaan keskenään. Taannoin kohuohjaajan vaimo Liberty Ross haki avioeroa.

Sinkkumarkkinoille päätynyt Liberty Ross nähtiin torstaina 9. tammikuuta Los Angelesin Chateau Marmont -hotellissa järjestetyissä juhlissa. 34-vuotias mallikaunotar oli pukeutunut varsin rohkeaan mustaan iltapukuun, jonka läpikuultavat osiot epäilemättä käänsivät useiden miespuolisten juhlavieraiden katseita puoleensa.

Avioerohakemuksessaan Liberty Ross vaatii pariskunnan kahden lapsen yhteishuoltajuutta ja elatusmaksuja. Kohuohjaaja Sanders on sittemmin itsekin hakenut eroa vaimostaan, vaatien Rossin tavoin lasten yhteishuoltajuutta. Vielä vähän aikaa sitten pariskunnan uutisoitiin yrittävän pelastaa suhteensa terapian avulla.