Neil Patrick Harris juopotteli Meksikossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

How I Met Your Mother -komediasarjasta tuttu supliikkimies Neil Patrick Harris tunnetaan lahjakkaana koomikkona. 40-vuotias mies muistetaan tämän lisäksi parhaiten Doogie Howser, M. D. -sarjasta, joka nosti 1980-luvun lopussa hänet teinitähdeksi.

Amerikkalaistähti oli äskettäin lomalla Meksikossa ja intoutui juomaan Margarita-drinkkejä mielin määrin. Ryyppyputki tallentui kameran linssille ja levisi sieltä verkkoon. Otoksissa Neil Patrick Harris muun muassa näyttää sammuneen juomien ansiosta rantahiekalle.

Näyttelijä tuli kaapista ulos vuonna 2006 ja kertoi olevansa homoseksuaali. Hän aikoo mennä naimisiin poikaystävänsä David Burtkan kanssa. Heillä on yhteiset lapset Gideon Scott ja Harper Grace. Harris on esiintynyt televisiosarjojen lisäksi elokuvissa, kuten American Pie ja Starship Troopers.