Amy Willerton säväytti ensi-illassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Amy Willerton voitti viime vuonna Miss Universe Great Britain -tittelin, ja pääsi edustamaan maataan Miss Universum -kisoihin. Bristolista kotoisin oleva neito on vasta 21-vuotias, mutta on jo menestynyt lukuisissa missikilpailuissa.

Nyt Amy Willerton nähtiin glamour tihkuvana ilmestyksenä The Wolf of Wall Street -elokuvan ensi-illassa Lontoossa. Neito oli valinnut ylleen tummanpuhuvan läpikuultavan mekon, joka toi esille hänen pakaransa. Puku korosti tähden pitkiä sorjia sääriä.

Willerton oli viime vuonna mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here! -realitysarjan uusimmalla kaudella, jota kuvattiin Australiassa. Neito sijoittui viidennelle sijalle kilpailussa. Hänen kerrotaan heilastelevan realitytähti Joey Essexin kanssa. Mies oli myös mukana kyseisessä realityohjelmassa.