GTA-pelistä lasten versio – parodia kielletty lapsilta

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva Grand Theft Auto sai tänä syksynä jatkoa GTA V -pelin muodossa. Peliä myytiin ensimmäisen vuorokauden aikana 800 miljoonalla dollarilla ja myynti ylitti kolmen vuorokauden jälkeen miljardin dollarin rajan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

K18-ikärajan saanut peli on nyt päässyt parodian kohteeksi. GTA For Kids -videolla esitellään fiktiivistä lapsille suunnattua Grand Theft Auto -peliä, jonka sisältö on kuitenkin edelleen ilmiselvästi tarkoitettu vain täysi-ikäisten silmille. Todellisuudessa pelistä tuskin on koskaan tulossa sensuroitua versiota.

Uusin GTA oli niin odotettu, että lukuiset ihmiset ottivat työpaikoiltaan ja opiskelupaikoiltaan vapaata päästäkseen nauttimaan pelaamisesta täysin rinnoin. Lisäksi useat myönsivät teeskennelleensä kipeää sairauslomaa saadakseen.