Naapuri väittää: ”Justin Bieber tykitti taloani kananmunilla!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber päätyi viime vuonna otsikoihin lukemattomia kertoja toilailujensa takia. Viime aikoina teinisensaation on huhuttu palaneen yhteen exänsä Selena Gomezin kanssa. Kaksikko on nähty muun muassa kaahailemassa Segway-menopeleillä yhdessä.

Justin Bieberillä ei liene parhaat mahdolliset välit naapureidensa kanssa, sillä hänen on toisinaan uutisoitu joutuneen erikoisiin välikohtauksiin näiden kanssa. Nyt poptähden naapuri kertoo soittaneensa poliisit paikalle Justinin viimeisimmän tempauksen vuoksi. Mies nimittäin väittää laulajan pommittaneen hänen kotiaan kananmunilla.

TMZ-sivuston mukaan Los Angelesin Calabasasissa asuva naapuri heräsi torstai-aamuna kello 07:30 outoihin ääniin. Mies meni parvekkeelleen ja huomasi Justin Bieberin heittelevän kananmunia hänen kotinsa ovea kohti. Naapuri kysyi poptähdeltä mitä tämä oli tekemässä, jolloin Justin alkoi tykitellä munillaan miestä kohti.

Naapuri soitti viranomaiset paikalle, ja hänen mukaansa poppari jatkoi munien heittelemistä vielä poliisien saapuessa paikalle. Mies väittää Justin Bieberin heittäneen vähintään 20 kananmunaa hänen taloaan kohti.

Teinitähti Justin Bieberin väitettiin taannoin haukkuneen faniaan valaaksi. Sittemmin kuitenkin paljastui, että asiasta viihdelehdille avautunut neitokainen oli mahdollisesti saanut samalta lehdeltä rahallisen korvauksen tarinastaan. Justin Bieber kertoi vuodenvaihteessa vetäytyvänsä uraltaan joksikin aikaa eläkkeelle, mutta asia paljastui nopeasti lapselliseksi julkisuustempuksi.