Selvitys vahvisti: Simpsonit välttelevät Eurooppaa

Matkailu · Stara.fi

Simpsonien keltainen perhe on viihdyttänyt vastaanottimien ääressä iltaansa viettäviä televisionkatsojia jo 24 vuoden ajan. Kuten tiedetään, joutuu perhe kohtaamaan jokaisessa jaksossa mitä kummallisempia seikkailuja, ja toisinaan he pääsevät vierailemaan myös kotikaupunkinsa Springfieldin ulkopuolelle.

Where the Simpons Went...

Matkailusivusto Venere on nyt loihtinut asiakkaidensa iloksi infokartan, josta näkee Simpsonien suosimat matkakohteet. Huomattavaa on se, että perhe ei pahemmin vieraile Euroopan mantereella. Itseasiassa he ovat kartan mukaan käyneet ainoastaan Islannissa, Italiassa ja Britteinsaarilla.

Sen sijaan keltaiset hahmot ovat käyneet monessa Aasian paikassa ja jopa Etelämantereella. Simpsonit ovat toimineet monien muiden animaatiosarjojen innoittajina, ja suosion vanavedessä ovat syntyneet muun muassa South Park, Family Guy, Futurama ja Kukkulan kuningas.