Koska Suomessa? Tuoreet burritot nyt automaatista nopeasti ja halvalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanissa lähes mitä tahansa voi ostaa automaateista, mutta toisinaan uutisia erikoisista myyntiautomaateista kantautuu myös muista maista. Aikaisemmin olemme kertoneet esimerkiksi shampanja- ja seksileluautomaateista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt losangelesilaiseen ruokakauppaan on puolestaan ilmestynyt automaatti, joka tarjoaa asiakkaille valmiita burritoja. Yksi burrito kustantaa automaatista kolme dollaria, eli noin 2,20 euroa. Hinta on melko halpa, sillä esimerkiksi Chipotle-ravintolassa ne maksavat noin kuusi euroa.

Kuulostaa epäilyttävältä, mutta kone tarjoilee burritot lämpiminä ja tuoreina. Niiden kerrotaan sisältävän myös sataprosenttisesti luonnonmukaisia ainesosia. Nopeasti tarjoiltavaa, tuoretta ja halpaa ruokaa tarjoileva automaatti olisi varmasti toivottu keksintö kiireisille ihmisille myös Suomessa.