Golden Globe -gaalalla karu käänne – jätevettä tulvi punaiselle matolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä Suomen aikaa Yhdysvalloissa Beverly Hilton -hotellissa järjestettiin Golden Globe -gaala, joka sai heti alkuun karun käänteen. Ikävän sattuman johdosta juuri samana päivänä ja samalla kohdalla sattui hyvin epäonnekas viemärivuoto, josta tullut ulosteen hajuinen vesi kasteli punaisen maton.

Vuodon sattuessa lehdistön edustajat olivat jo samalla paikalla odottamassa saapuvia tähtiä, mutta odottava tunnelma vaihtui hyvin nopeasti oksettavaksi. Paikalle hälytettiin nopeasti muun muassa Beverly Hillsin palokunta.

Asiasta suorana raportoineen E! Onlinen juontajat vitsailivat, että Los Angelesiin ei odotettu sunnuntaiksi sadetta, mutta sateen sijaan tulikin tulva. Access Hollywoodin juontaja taas totesi, että sunnuntai ei ollut kuuma, mutta siitä huolimatta paska haisi punaisella matolla. Alla Ryan Seacrestin twiitti paikan päältä.