Ke$han keikkaraideri karua nähtävää – ei ihme että joutui vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman tuotantoväen asettamat odotukset kaatuvat usein raskaina nuoren tähden niskaan. Popkaunotar Ke$han kerrottiin kirjoittautuneen jokin aika sitten vieroitushoitoon syömishäiriön ja alkoholismin takia. Laulajatar aikoo saada itsensä kuntoon 30 päivän hoitojakson aikana.

Splash
Splash

Viime viikolla paljastui, että levy-yhtiö oli vaatinut Ke$haa laihduttamaan. Nyt hänen kiertueensa raideri on vuotanut julkisuuteen, eikä se ole kovin ylevää nähtävää. Mukana on nimittäin hyvin vähän syötävää ja runsaasti alkoholijuomia. Ruoaksi tilattiin lähinnä höyrytettyjä vihanneksia ja vastaavia, mutta juomaksi pullo tequilaa, pullo vodkaa ja kaksi pulloa punaviiniä.

Ke$ha, eli Kesha Sebert, on viettänyt viime päivät Timberline Knolls -keskuksessa Chigagon lähellä. Tähän mennessä laulajattaren ystävät ovat syyttäneet Ke$han tuottajaa, Dr. Lukea eli Lukasz Sebastian Gottwaldia tämän syöksykierteestä. Äidin mukaan syy ei ollut pelkästään miehessä. Tähti haki hoitoa saatuaan ennen joulua hermoromahduksen, jonka aikana hän myönsi kärsineensä bulimiasta vuodesta 2009 asti. Lähipiiri on ollut huolissaan viime aikoina myös tähden juopottelusta.