Lauren Pope kuvasi bikinivartalonsa – rikkoi sääntöjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourelämää Essexissä -realitysarjasta tuttu kaunotar Lauren Pope on tehnyt kuluneen vuoden aikana kovaa nousua viihdemaailmassa. Lukuisissa kuvissa vähissä vaatteissa poseerannut neitonen on luonut menestyksekästä uraa myös tiskijukkana. Hän julkaisee usein itsestään bikinikuvia verkossa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Lauren on kuvauttanut itsensä yleisessä kylpylässä, jonka sääntöjä hän tuli samalla rikkoneeksi. Kylpylässä ei nimittäin saa kuvata, mutta se ei Laurenia estänyt. Hän julkaisi myöhemmin kuvansa Instagramissa.

Brittiläinen Lauren Pope kauhistui taannoin, kun hän kuuli rintojensa täytteenä olevan vaaralliset ranskalaiset PIP-silikonipussit. Hän poistatti implantit ja kasvatti sittemmin poveaan DD-kuppikokoon. Vuonna 2007 Nuts-lehti nimesi Lauren Popen maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.