Lindsay Lohan yrittää päästä päihteistä – realitysarjan nimeksi Docu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lindsay Lohan vietti viime vuonna aikaa vieroitushoidossa, jossa hän yritti päästä eroon päihdehuuruisesta elämäntyylistään. Taannoin tähti oli otsikoissa hänen varastetun tietokoneensa vuoksi. Lohan haluaisi koneen kiireesti takaisin, sillä sen uskotaan sisältävän hänen alastonkuviaan.

27-vuotiaasta näyttelijättärestä tulee pian myös realitytähti. Lindsay Lohanin oma Docu-draamasarja Lindsay näkee päivänvalon 9. maaliskuuta Yhdysvaltain OWN-kanavalla. Sarjassa seurataan kohutähden pyrkimyksiä saada elämänsä ja uransa jälleen takaisin raiteille päihdehuuruisen sekoilun jälkeen.

Projektin taustalla on omasta keskusteluohjelmastaan tunnettu televisiotähti Oprah Winfrey. Nainen kertoi Access Hollywood -ohjelmassa aikovansa lopettaa Lohanin realitysarjan tuotannon, mikäli näyttelijätär ei ole tosissaan elämäntapamuutoksensa kanssa. Voikin siis olettaa, että Lohanin pyrkimykset muuttaa tapojaan ovat osoittautuneet ainakin toistaiseksi positiivisiksi.

Lindsay Lohanin läpimurto oli Disneyn vuoden 1998 hittikomediassa Ansa vanhemmille, jossa hän teki roolin kaksosina. Lapsitähdestä kasvoi nopeasti teinielokuvien kuningatar, ja hänet muistetaan muun muassa Perjantai on pahin, Teinidraamakuningattaren tunnustukset ja Mean Girls -elokuvista. Lohan on myös julkaissut kaksi popalbumia Speak ja A Little More Personal.