24-hittisarjan faneille ilouutisia – paluu lähempänä kuin arveltiinkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin aikoinaan huippusuosion saavuttanut televisiosarja 24 on ollut jo vuosia tauolla. Taannoin sen uutisoitiin kuitenkin saavan tänä vuonna jatkoa 24: Live Another Day -tuotantokauden muodossa. Nyt kahdentoista jakson pituisesta kaudesta on saatu lisää tietoa.

Fox-kanava on ilmoittanut, että 24: Live Another Day -sarja käynnistyy maanantaina 5. toukokuuta. Lontooseen sijoittuvan jatkosarjan pääroolissa nähdään tietenkin Kiefer Sutherland, ja uusina kasvoina mukana on muun muassa Chuck-sarjasta tuttu Yvonne Strahovski, joka näyttelee CIA-agenttia. Myös vanhat 24-tähdet Mary Lynn Rajskub, Kim Raver ja Willia Devane nähdään tulevalla tuotantokaudella.

24-televisiosarjan ensimmäinen tuotantokausi nähtiin vuonna 2001, ja toistaiseksi viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 24. toukokuuta 2010. Hittisarja on ollut peräti 73 kertaa ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi. Sarjan kahdeksannesta kaudesta yksin Kiefer Sutherland sai seitsemän ehdokkuutta, joista yksi Emmy-palkinto päätyi hänelle.