Claudia Romani järjesti nähtävää rannalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani kertoi taannoin jouluterveisensä Staran lukijoille. Neitokainen kommentoi myös äskettäin meille, miksi hänen asuvalintansa ovat olleet viime aikoina peittävämpiä. Syynä on poikkeuksellisen kylmä talvi, joka koettelee Yhdysvaltoja.

Nyt ilmat näyttävät jälleen kuitenkin lämmenneen, sillä Claudia on jälleen ikuistettu Miami Beachilla bikiniasussa. Valkoisissa bikineissä aurinkoa ottanut julkkiskaunotar intoutui pyllistelemään kameran suuntaan, ja tulos oli taattua seksikästä Romania. Neitokainen poseerasi myös kuvaajille iloiseen tyyliinsä.

Claudia Romani on 31-vuotias kosmopoliitti ja glamourmalli, jonka muodokas vartalo on koristanut aikoinaan niin GQ, FHM, Maxim, Cosmopolitan kuin More! -lehdenkin kantta. Nainen on asunut vuodesta 2010 lähtien Miamissa ja pitää paikkaa tukikohtanaan. Alunperin tähti on kotoisin L’Aquilasta, Italiasta.