Supertähtien teinitytär on nykyisin bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Alec Baldwinin ja Kim Basingerin avioliitto on ollut jo kauan karilla ja tähdet ovat siirtyneet elämässä eteenpäin. Heidän liittonsa aikana syntyneellä Ireland Baldwinilla on sen sijaan edessään lupaava ura mallina.

Baldwinin ja Basingerin tytär on tuttu näky niin mallikuvista kuin henkilökohtaisista, sosiaalisessa mediassa jaetuista otoksistaankin. Nyt Ireland Baldwin on julkaissut Instagram-tilillään tuoreita rantakuvia, joissa vaaleaverikkö esittelee kameralle upeaa bikinivartaloaan.

17-vuotias Ireland Baldwin kuuluu maineikkaaseen näyttelijäsukuun, jolla on perinne viihdemaailmassa. Hänen isänsä Alec Baldwin ja äitinsä Kim Basinger ovat molemmat näyttelijöitä. Niin ikään Alecin veljet Stephen, Daniel ja William Baldwin ovat kaikki Hollywood-näyttelijöitä. Ireland poseerasi taannoin Beach: Modern Luxury Hamptons -lehden kannessa.