Eläinsuojelijat tempaisivat – kodittomille jaettiin ilmaisia minkkiturkkeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin eläinsuojelujärjestöihin lukeutuva PETA tempaisee usein hyvinkin näyttävästi eläinten puolesta, ja se toimii huomattavasti muita vastaavia järjestöjä kärjekkäämmin muun muassa lehtimainoksilla ja julisteilla. Nyt sama meno on jatkunut

Yhdysvalloissa kärsittiin viime viikolla ennätyskylmästä kelistä, ja muun muassa New Yorkissa pakkasaalto iski rajusti. Suurimmassa hädässä olivat kodittomat, jotka eivät kovin helposti päässeet lämmittelemään sisätiloihin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Niinpä PETA päätti järjestää tempauksen, jossa turkiksia vastaan kampanjoinut järjestö jakoi kodittomille ilmaiseksi arvokkaita kettu- ja minkkiturkkeja. Näin vaatteiden vuoksi tapetuista eläimistä oli edes jotain konkreettista hyötyä.