Näin Yhdysvalloissa: Kuntosalilla pizzabuffet ja bageleita!

Fitness Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kuntosalibisnes on kasvanut viime vuosina huimaa vauhtia, ja alkavana vuonna tahti jatkuu vähintään yhtä kiivaana, kun markkinoita jaetaan uusiksi ympäri maata. Kuntosalilla käymisen tarkoitus on lähes poikkeuksetta kasvattaa lihaksia ja kuntoa sekä pudottaa painoa.

Yhdysvalloissa asuu tunnetusti yksi maailman lihavimmista kansoista, joten maasta löytyy monenlaisia erityispiirteitä. Eräs niistä löytyy Planet Fitness -nimiseltä kuntosaliketjulta, joka on ottanut käyttöön odottamattomat keinot houkutella uusia asiakkaita kuntoilemaan. Se on nimittäin sisällyttänyt kuukausikortin hintaan pizzabuffetin ja bageleita.

Kuukausikorttilaiset saavat syödä rajattomasti pizzaa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina ja ilmaisia bageleita jokaisen kuukauden toisena tiistaina. Planet Fitness -kuntosaleja on Yhdysvalloissa jo 700 ja sillä on 4,5 miljoonaa jäsentä. Pizzatarjouksesta uutisoi The Sacramento Bee -lehti.