Kuin eka kerta: Muistinsa menettänyt mies rakastui kumppaniinsa uudelleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Komediaelokuvien ystävät saattavat muistaa vuonna 2004 ilmestyneen elokuvan Aina eka kerta, jota tähdittivät Adam Sandler ja Drew Barrymore. Elokuvan naissankaritar Lucy on menettänyt muistinsa, ja hänen mielensä tyhjenee yön aikana kuluneen päivän tapahtumista. Kun neito tapaa Henryn -nimisen miehen, hän rakastuu tähän joka päivä uudelleen.

Nyt samankaltainen tarina on koettu tosielämässä. Gary Richmond ei muistanut koomasta herättyään mitään kuusivuotisesta suhteestaan tyttöystäväänsä Karen Tayloriin. Hän ei kyennyt muistamaan edes parin yhteisen Chelsey-tyttären syntymää. Daily Mirror -lehden mukaan mies kärsi päävammasta jouduttuaan hyökkäyksen kohteeksi kadulla.

Richmondin luultiin kuolevan vammoihinsa, mutta mies selvisi. Karen pelästyi suunniltaan, kun tajusi, ettei hänen rakkaansa muistanut mitään yhteisistä vuosista. Hän yritti herätellä Garyn muistia valokuvilla ja muilla esineillä. Kolme vuotta koomasta heräämisen jälkeen mies on rakastunut Tayloriin uudestaan. Pariskunta menee naimisiin ensi vuonna.