Odottamaton valokuvausilmiö – syntyi Jennifer Lawrencen mekosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Lawrence lukeutuu tämän hetken rakastetuimpiin nuoremman polven Hollywood-tähtiin. Viimeksi valkokankaalla Nälkäpeli: Vihan liekit -elokuvassa nähty Lawrence julistettiin äsken Tumblr-palvelun suosituimmaksi julkkikseksi.

23-vuotias näyttelijätär nähtiin lukuisten kollegoidensa tapaan viikonloppuna järjestetyssä Golden Globe -gaalassa. Jennifer Lawrencen päällä ollut, jokseenkin erikoinen mekko herätti laajaa huomiota internet-käyttäjien keskuudessa. Se synnyttikin nopeasti Lawrencing-meemin, jossa ihmiset pukivat päälleen peittoja ja lakanoita samaan tyyliin.

Jennifer Lawrence äänestettiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäämmäksi naiseksi elokuvalehti Empiren äänestyksessä ja on saavuttanut suurta ammatillista menestystä lyhyessä ajassa. Äskettäin talouslehti Forbes listasi hänet maailman toiseksi eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi, sillä hän kerrytti yhden vuoden aikana omaisuuttaan 25 miljoonalla dollarilla.