Särkänniemi taipui asiakkaiden vaatimuksiin – ilmainen sisäänpääsy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurimpiin huvipuistoihin lukeutuva Särkänniemi on saanut asiakkailtaan runsaasti kritiikkiä, koska puiston alueelle pääsystä on peritty aluemaksu. Nyt huvipuisto on taipunut asiakkaiden vaatimuksiin ja poistaa aluemaksun ensi kesänä.

– Ilmainen sisäänpääsy nousi asiakastoiveissa ja -tutkimuksissa ylivoimaisesti toivotuimmaksi asiaksi, ja päätimme toteuttaa tämän toiveen. Halusimme julkistaa tämän uudenvuoden lupauksen heti, koska ilmainen sisäänpääsy on varmasti loistouutinen sekä pirkanmaalaisille että matkailijoille, toimitusjohtaja Miikka Seppälä kertoi.

– Ilmainen sisäänpääsy on todella merkittävä uudistus, jonka Särkänniemi toteuttaa asiakaspalautteiden perusteella. Yli odotusten onnistunut Koiramäen joulu oli jo ensimmäinen esimerkki uudesta suunnasta, hallituksen puheenjohtaja Sofia Vikman lisäsi.

Lippuhinnoista ja muista uutuuksista Särkänniemi tiedottaa helmikuun lopulla.