Jennifer Lopez kohun keskiöön: ”Käski lähettää alastonkuvia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkisten tuotteistaminen on aina verrannollista näiden suosioon. Äskettäin poptähti Jennifer Lopez sai oman Barbie-nuken, mikä kertoo jo suuresta suosiosta. Neitokaisen yksityiselämässä ovat puhaltaneet muutoksen tuulet, sillä suhteen toyboy Casper Smartiin on uumoiltu päättyneen.

Neitokaisen yksityiselämästä on tullut uutta tietoa medioihin, sillä hänen väitetään houkutelleen erään miehen riisuutumaan. Rico Rodriquez haastaa Jennifer Lopezin oikeuteen ja vaatii naiselta 10.000 dollaria, koska nainen huijasi hänet lähettämään tälle alastonkuvia itsestään. Mies kertoi parin välisen viestittelyn alkaneen vuonna 2008.

Rodriquezin mukaan heidän kirjoittamansa kirjeet paljastavat, että Lopez aikoi jättää aviomiehensä. Poptähden edustaja kommentoi kohua ja kertoi, ettei 44-vuotias Lopez ole koskaan edes tavannut kyseistä herraa, uutisoi Cosmopolitan-lehti.

Jennifer Lopez, eli J-LO, on tunnettu laulajatar ja näyttelijätär. Hän työstää parhaillaan kahdeksatta studioalbumiaan. Levyltä on julkaistu Live It Up -single, jossa esiintyy myös Pitbull. Neito tullaan näkemään tulevaisuudessa The Boy Next Door ja Lila and Eve -elokuvissa. Tähti kuvasi joulukuussa uuden albumin Same Girl -singlen musiikkivideota kotikonnuillaan Bronxin Castle Hillissä, New Yorkissa.