Jennifer Lopez osaa korostaa muotojaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Jennifer Lopezin on huhuttu viime aikoina eronneen toyboystaan Casper Smartista. Sen jälkeen neitokaisen on epäilty käyneen plastiikkakirurgin pakeilla, jonka tähti tosin kiisti äskettäin jyrkästi. 44-vuotias kaunotar on kuitenkin edelleen varsinainen ilo silmälle.

Nyt Jennifer Lopez on esitellyt punaisen maton tyyliään kahdessakin tapahtumassa. Nainen ikuistettiin upeassa läpikuultavasta mustassa mekossa FOX-kanavan talvijuhlissa Pasadenassa. Niin ikään losangelesilaiseen American Idol -tapahtumaan neito oli valinnut minimittaisen muotoja korostavan mustavalkoisen mekon.

Lopezin on epäilty leikelleen itseään, sillä tähti on nähty julkisuudessa aina melko samannäköisenä. Hän ei ole muuttunut paljoa esimerkiksi viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Syytökset tulivat lontoolaisen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubin suusta, joka twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Mies perusteli väitteitään kuvilla, mutta Lopez ei myöntänyt operaatioita.