Norwegian valittiin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

AirlineRatings.com –sivusto on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Tuomaristo kiitteli yhtiön laatua ja edullista hintaa. Yhtiö äänestettiin parhaaksi eurooppalaiseksi halpalentoyhtiöksi myös viime kesän SkyTrax World Airline -kilpailussa.

– Olen erittäin iloinen tunnustuksesta. Se osoittaa, että matkustajamme arvostavat uusia, entistä ympäristöystävällisempiä ja mukavampia koneita sekä ilmaista nettiyhteyttä ja edullisia hintoja. Jokainen Norwegianilla työskentelevä pitää matkustajien tyytyväisyyttä ensisijaisena ja haluaa varmistaa, että lentokokemus on miellyttävä, Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos kertoi.

Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö tarjoaa 413 reittiä 128 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Norwegian työllistää noin 3.500 henkeä, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Espanjassa ja Thaimaassa.