Jennifer Lopez rohkeassa asussa – paljasta pintaa ja nahkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jennifer Lopez erosi lehtitietojen mukaan toyboystaan Casper Smartista. 44-vuotias puumanainen on edelleen varsinainen ilo silmälle. Jennifer on kiistänyt viime aikoina huhut, joiden mukaan hän olisi käynyt parantelemassa ulkonäköään kauneusleikkauksissa.

Jennifer osallistui tällä kertaa Fox-televisiokanavan juhliin, joiden jatkoilla hänet kuvattiin jo toisessa asussa samana iltana. Jatkobileissä JLo oli pukeutunut paljastavaan asuun, joka tarjosi niin paljasta pintaa kuin mustaa nahkaakin.

Jennifer Lopez on nähty julkisuudessa jo vuosia melko samannäköisenä, sillä hän ei ole muuttunut paljoa esimerkiksi viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Syytökset kauneusleikkauksista tulivat lontoolaisen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubin suusta, joka twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Mies perusteli väitteitään kuvilla, mutta Lopez ei myöntänyt operaatioita.