Poptähti Ke$ha kiinni typerästä rikoksesta – salakuljetti norsunluuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Ke$han kerrottiin taannoin kirjoittautuneen vieroitushoitoon syömishäiriön ja alkoholismin takia. Laulajatar aikoo saada itsensä kuntoon 30 päivän hoitojakson aikana. Eläinten ystävänä mielellään esittäytyvän laulajan historiasta on nyt paljastunut typerä rikos.

Radar Onlinen haltuunsa saamat oikeuden asiakirjat paljastavat, että Ke$ha jäi vuonna 2012 kiinni norsunluisen tuotteen salakuljetuksesta ja pidätettiin hänen saapuessaan Yhdysvaltoihin Japanista. Ke$han hallusta löytyi pienikokoinen norsunluusta valmistettu pullo. Laulajan taustajoukkojen mukaan poppari ei tiennyt ostavansa norsunluuta.

Splash
Splash

Ke$ha, eli Kesha Sebert, on viettänyt viime päivät Timberline Knolls -keskuksessa Chigagon lähellä. Tähän mennessä laulajattaren ystävät ovat syyttäneet Ke$han tuottajaa, Dr. Lukea eli Lukasz Sebastian Gottwaldia tämän syöksykierteestä. Äidin mukaan syy ei ollut pelkästään miehessä. Tähti haki hoitoa saatuaan ennen joulua hermoromahduksen, jonka aikana hän myönsi kärsineensä bulimiasta vuodesta 2009 asti. Lähipiiri on ollut huolissaan viime aikoina myös tähden juopottelusta.