Tässä se nyt on! Rihannan ja Shakiran uusi yhteiskappale

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun kaksi supertähteä yhdistävät voimansa duettoon, odottaa suuri yleisö henkeään pidätellen musiikillisten kykyjen synnyttämää mestariteosta. Shakiran ja Rihannan kohuttu duetto Can’t Remember To Forget You -kappale on vihdoin julkaistu audioversiona YouTube-sivustolla.

rihannashakira10012014

Joskus ylevän musiikkielämyksen odotus päättyy antikliimaksiin. Kyseinen kappale on esimerkki tapauksesta, kun kaksi arvostettua artistia on onnistunut luomaan yhteistuumin keskinkertaista radion taustamusiikkia. On kuitenkin selvää, kumpi kaunottarista riistää huomion positiivisessa mielessä poppiraidalla – Rihannan tulkinta nimittäin parantaa ennestään laimean kappaleen laatua.

Se ei ehkä ollut Shakiran ensisijainen tarkoitus. Sama moka tosin kävi myös taannoisella Beautiful Liar -singlellä, jossa latinokaunotar yhdisti voimansa Beyoncen kanssa. Tuolloinkin Knowles varasti huomion tanssikappaleen videolla sekä äänensä että muodokkaan läsnäolonsa turvin.