Kate Moss täytti 40 vuotta – ökyjuhlat vailla vertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. Kauneutensa lisäksi hänet tunnetaan railakkaasta elämänasenteestaan, josta ei puutu seksiä, huumeita ja rock’n’rollia. Kate Moss täytti pyöreitä vuosia.

Supermalli juhli 40-vuotissyntymäpäiväänsä näyttävästi miljonääri Richard Bransonin omistamalla Necker-saarella Karibialla. Sen sijaan punakutrisen mallin assisstentti otti vastaan onnitteluja, lahjoja ja ilmapalloja Mossin kotona Lontoossa. Syntymäpäiväjuhliin osallistui pieni joukko sankarin kavereita, kuten Sadie Frost, Annabelle Nielson, James Brown ja Fran Cutler.

Äsken 1990-luvulla uransa huipulle nousseen Kate Mossin huhutaan pokaavan pian yhden Britannian halutuimmista titteleistä, eli brittiläisen imperiumin ritarikunnan myöntämän OBE-arvonimen. Kate Moss nähdään parhaillaan lehtikioskeissa myytävän Playboy-lehden 60-vuotisnumeron kannessa. Huippumalli poseeraa kansikuvassa päässään lehden ikonisiksi muodostuneet puputyttökorvat. Playboyn tammikuun 2014 numerossa juhlitaan sekä miestenlehden 60. juhlavuotta että Kate Mossin 40-vuotissyntymäpäivää.