Älä unohda näitä asioita kuherruskuukauden jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli mielii ensi kesänä naimisiin, täytyy tässä vaiheessa olla nopea kirkon ja hääpaikan varaamisessa. Suosituimmat päivät on nimittäin saatettu buukata täyteen jo vuosia sitten. Toinen tärkeä ja muistettava asia on häämatkan ja kuherruskuukauden viettäminen.

Parien rakkaus ja onni on ennen avioliittoa ylimmillään ja erityisesti heti vihkimisen jälkeen, kun kumppanit opettelevat elämistä herrana ja rouvana. Kuherruskuukausi on tunnetusti aktiivista aikaa vällyjen välissä, mutta entäpä sitten kun arki koittaa? Turhan usein suhde tylsistyy ja muuttuu tasapaksuksi puuroksi. The Stir -julkaisu muistuttaa nyt seitsemän asiaa, joita ei saa unohtaa avioliittoon astumisen jälkeen.

1. Suuteleminen.2. Toisen kehuminen.3. Kuhertelu.4. Rakkauden tunnustaminen.5. Käsistä piteleminen.6. Anteeksi antaminen.7. Kiittäminen.