Brooke Hogan on kuuma bikinikissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Wrestling-tähti Hulk Hoganin Brooke-tytär meni taannoin kihloihin Dallas Cowboys -tähden Phil Costan kanssa. Kuuluisa isukki ei ollut tyytyväinen tapahtumien saamaan käänteeseen, ja hän saattoikin iloita, kun neito erosi kihlatustaan viime vuoden lopussa.

Nyt sinkkumarkkinoille palannut Brooke nähdään upeassa bikinikuvassa. The Knockouts -showpainiorganisaation varapääjohtaja on pinkeissä bikineissään varsinainen ilo silmälle. Neitokaisen trimmattu vartalo pääsee asussa oikeuksiinsa – ja melakin on etsiytynyt tämän pieniin kätösiin.

25-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa ja joskus jopa alastomana. Hän yritti lanseerata itselleen omaa laulajan uraa toistaiseksi ilman suurta menestystä. Brooke on julkaissut kaksi albumia, joiden nimet ovat Undiscovered ja The Redemption. Hän nousi kuuluisuuteen perheensä elämää kuvaavasta Hogan Knows Best -realitysarjasta.