Irina siivosi rantahiekkaa – huomio kiinnittyi 30 senttiä leuan alle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäjän kuuluisimpiin mallikaunottariin lukeutuva Irina Shayk esiintyi äskettäin 7 Hollywood -lehden kansikuvassa ja myös kyseisistä kuvauksista tehdyllä videolla. Nainen on poseerannut monta kertaa uimapukumerkkien, kuten Victoria’s Secretin ja Beach Bunnyn katalogissa.

YouTube
YouTube

Nyt neitokaisen Beach Bunny -kuvauksista on julkaisu hauska ja seksikäs video YouTube-sivustolla. Irina kertoo kuvausten kulusta kameralle ja kommentoi ylleen laittamia bikineitä. Huomion taitaa kuitenkin viedä tähden upea vartalo.

Irina Shayk on tapaillut vuodesta 2010 lähtien jalkapallotähteä, Cristiano Ronaldoa. Neitokainen on nähty vuosien varrella useiden lehtien, kuten Ocean Driven, GQ:n, Glamourin ja Ellen kansissa. Nainen tullaan näkemään tänä vuonna uudessa Brett Ratnerin ohjaamassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa hän näyttelee Herculeksen vaimoa.