Mies masturboi juustolla – eikä ollut ensimmäinen kerta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin poliisin etsimästä perverssistä, joka oli käärinyt peniksensä juustosiivuun ja ehdotellut naisille, että he katsoisivat hänen omaromantiikkaa. Tapaus herätti kansainvälisen mielenkiinnon ja mies löytyi pian uutisen jälkeen.

Philadelphiassa voidaan nyt huokaista helpotuksesta, sillä kaupungin naisia juuston ja paljaan peniksen kanssa piinannut mies on löytynyt. PhillyMag.com-sivusto otti asian tarkempaan käsittelyyn ja selvisi, että Emmental-siivulla masturboinut mies on sortunut samaan tekoon ennenkin.

Pagano oli nimittäin pidätetty ensimmäisen kerran vuonna 2009, kun hän oli tarjonnut kadulla kulkeneelle naiselle 20 dollaria siitä, että hän hieroisi paksua juustokönttiä hänen penikseensä. Juustoperverssi joutuu nyt vastaamaan uusiin syytteisiin telkien takana.