Mies kääri peniksensä Emmental-juustoon – tarjosi rahaa katsomisesta

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ihmisiä on maailmassa moneen junaan esimerkiksi mitä tulee seksuaalisiin mieltymyksiin. Jotkut pitävät vaikkapa itsensäpaljastelusta, vaikka se ei usein ole kovin miellyttävää yllätetyn sivullisen näkökulmasta. Nyt poliisi etsii Philadelphiassa Mayfairin kaupunginosassa tavattua pervertikkoa.

Kyseinen raskasrakenteinen amerikkalaiskaveri nimittäin haluaa kietoa peniksensä ympärille Emmental-juustosiivun niin, että naishenkilöt todistavat kutkuttavaa tilannetta. Miehen kerrotaan esitelleen juustoisia genitaalejaan neitokaisille autossa istuessaan, ja tarjonneen heille rahaa katselemisesta.

Tuntemattoman pervertikon käytös tuli laajempaan tietoon, kun Mayfairin naapurustovahtien sivusto julkaisi hänestä kuvan Facebook-sivuillaan. Häntä kuvailtiin arviolta 40 – 50 -vuotiaaksi, suurikokoiseksi kaveriksi, joka ajaa hopeanväristä autoa.

– Ymmärrän, miksi ihmiset ehkä pitävät tätä hauskana, mutta kyseessä ei ole naurun asia. Muutamat ihmiset ovat ottaneet meihin yhteyttä. Otamme asian vakavasti, ja työskentelemme poliisin kanssa, että tämä kaveri saadaan pois kaduilta, kommentoi naapurustopartion jäsen Milt Martelack Philadelphia Daily News -sivustolle.