Pariskunta on mennyt naimisiin jo 52 kertaa ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Morsiamen sydän pamppailee ja huntu hiostaa. Edessä on pitkä kirkkokäytävä, jonka päässä odottaa sulhanen valmiina ikuiseen avioliittoon. Näitä tuntemuksia koetaan yleensä vain kerran elämässä, mutta brittiläiset Alex Pelling ja Lisa Gant ovat menneet naimisiin yli 50 kertaa.

Huffington Postin mukaan Manchesteristä kotoisin oleva pariskunta vannoo vihkivalansa jokaisessa matkakohteessa, minne he menevät. He aloittivat reissurupeamansa vuonna 2011 Australiasta ja ovat sen jälkeen olleet mukana 52 vihkiseremoniassa yli 50 maassa.

Alex ja Lisa olivat olleet ystäviä peräti kahdeksan vuotta, ennen kuin he aloittivat seurustelemisen. Pariskunta on pitänyt kymmenistä hääjuhlistaan blogia, ja he pitävät kokemusta jännittävänä ja suurena seikkailuna.