Kimin jättipeppu sai mekon repeämään – kuva paljastaa miksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian tunnetaan siitä, että neitokainen lisäilee usein Instagram-blogiinsa paljastelevia kuvia. Realitykaunotar, äiti ja bisnesnainen nähtiin äskettäin kuitenkin peittävässä asussa, kun hänet ikuistettiin siippansa Kanye Westin viereltä juhlatunnelmista. Nyt Kim on kokenut asumokan.

Hän oli menossa Ellen DeGeneresin keskusteluohjelman vieraaksi, kun neitokaisen yllä ollut hame repesi. Kimillä ei jäänyt paljon luppoaikaa ennen show’ta, vaan hän etsi hädän keskellä itselleen uutta asua vanhan tilalle. Tähti onnistui löytämään tilalle lyhyemmän beigen hameen, joka sopi kurvittarelle kuin nappi silmään.

33-vuotias Kim Kardashian nähtiin äskettäin Kanye Westin eroottisviritteisellä Bounce 2 -videolla, jossa pari harrastaa lemmenleikkejä moottoripyörän päällä. Nainen nähdään musiikkivideolla ilman yläosaa. Video on herättänyt katsojissaan paljon myötähäpeää ja siitä tehtiin äskettäin parodiavideo, jossa Kimiä ja Kanyeta esittävät koomikot James Franco ja Seth Rogen.