Nainen, tästä tunnistat aviomiestyypin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

On olemassa miehiä, jotka ovat selvää avioliittomateriaalia. Sitten on niitä, joiden kanssa harrastetaan tajunnanräjäyttävää seksiä, pidetään hauskaa ja käydään kahvilla sekä elokuvissa. Kyseiset suhteet eivät kuitenkaan johda mihinkään pysyvään. Viisas nainen osaa erottaa, kummasta miestyypistä on kyse.

Avioliittoon sopiva mies haluaa vanheta kanssasi, kun taas satunnaiset säätäjät eivät koskaan oikein tiedä, mitä tuntevat sinua kohtaan. Tuleva kumppani huomaa hiusten värjäämisen, ja vakipanot odottavat vain karvattomuutta tietyltä kehosi alueelta. Unelmiesi mies ei ota huonoa käytöstä vastaan, sillä hän kunnioittaa itseään. Deittikumppanit saattavat joskus käyttäytyä hölmösti sinua kohtaan.

Kun on kyse avioliittoa ajattelevasta uroksesta, hän haluaa kokea maailman kanssasi. Satunnainen seuralainen on kiinnostunut eniten makuuhuoneestasi. Kumppanin kanssa keskustelet pitkiä ja syvällisiä tuokioita, deittisi saattavat saada aikaan vain hämmentynyttä sisäistä dialogia itsesi kanssa. Mies, jonka kanssa menet naimisiin, saa sinut hurmaantumaan – säätäjämies vain tulemaan hulluksi tempauksillaan.

Vakavasti otettava mies tuntee ystäväsi – deittailemistasi miehistä voi ajan saatossa tulla kavereitasi. Uros on avioliittomateriaalia, kun hän rakastaa sinua sellaisena kuin olet, Elite Daily kertoo. Treffikumppanit eivät edes välttämättä ymmärrä todellista moniulotteista luonnettasi. Kun todella voit suunnitella liittoa miehen kanssa, esittelet hänet vanhemmillesi. Jos miehestä ei ole kestävään suhteeseen, häntä piilotellaan läheisiltä.

Tuleva aviomiehesi avaa sinulle ovia – kirjaimellisesti ja symbolisesti. Treffikumppanit taas saattavat sinut ovelle. Kun mies on todella kiinnostunut sinusta, hän haluaa kuunnella mitä sanot. Venkoilevat säätäjät kertovat sinulle, mitä luulevat sinun haluavan kuulla. Unelmiesi mies tuo esille parhaat puolesi ja arvostaa sinua, kun taas laihan kiinnostuksen omaavat saattavat luulla tuntevansa sinut läpikotaisin, mikä ei ole totta.

Kumppanimateriaalia oleva komistus haluaa oppia sinusta kaiken, ja muistaa kuulemansa. Hän kantaa ostoskassit kaupasta lähtiessä ja raahaa mielellään matkalaukkuasi, koska haluaa helpottaa arkeasi kaikin tavoin ja tehdä sinut onnelliseksi. Deittimateriaalia olevat miehet saattavat vain lisätä kuormaasi avautumalla edellisistä suhteistaan ja tekemällä elämästäsi hankalaa.