Rillit huurussa -kaunottaret rintoineen Twitter-kuvassa: ”Kultaiset pallomme”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Kaley Cuoco on noussut suuren yleisön tietoisuuteen huippusuositun Rillit huurussa eli The Big Bang Theory -komediasarjan kautta. Tähti meni 31. joulukuuta naimisiin tennispelaaja Ryan Sweetingin kanssa.

Nyt 28-vuotias Kaley Cuoco nähdään poseeraamassa toisen Rillit huurussa -tähden, Melissa Rauchin, kanssa rohkeassa Twitter-otoksessa. Kuvassa vaaleaveriköt ovat tarttuneet omiin rintavarustuksiinsa Golden Globe -gaalassa.

– Melissa Rauch ja minä pitelemässä omia ”kultaisia pallojamme” Golden Globe -gaalassa, tähti twiittasi.

Kaley Cuoco on esiintynyt televisiouransa lisäksi myös elokuvissa. Hänen roolitöitään on nähty muun muassa elokuvissa Lucky 13, The Hollow, Cougar Club, The Penthouse ja Hop. Neito deittaili parin vuoden ajan Rillit huurussa -vastanäyttelijäänsä Johnny Galeckia. Sittemmin hän on seurustellut tennispelaaja Ryan Sweetingin kanssa.