Chris Brown vieroitushoidossa – tyttöystävä heruttelee Instagramissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kiistanalainen r&b-tähti Chris Brown on tällä erää vieroitushoidossa, jonka on kerrottu kestävän 90 päivää. Mies on seurustellut on-off-hengessä niin poptähti Rihannan kuin malli Karrueche Traninkin kanssa. Jälkimmäinen pari on tällä hetkellä yhdessä, ja he juhlivat uuttavuotta kaksin julkaisemiensa Instagram-otosten perusteella.

Karrueche Tranin tiedetään kahnailleen Rihannan kanssa. Nyt neitokainen lisäsi verkkoon rintavan otoksen ehkäpä terveisenä vieroituksessa olevalle kullalleen ja nenän näyttämisenä popparille. 25-vuotias vietnamilaissyntyinen kaunotar on verhonnut muotonsa oransseihin bikineihin.

Viihdelehdet ovat kiinnittäneet huomiota Rihannan ja Karrueche Tranin Instagram ja Twitter -tileillä tehtyyn nokitteluun. Naiset ovat usein kirjoitelleet toisistaan halventavia ja vihjailevia viestejä, ja lisäilleet seksikkäitä kuvia toistensa jälkeen. Tälläkin kertaa Tranin bikiniotokset ilmestyivät verkkoon aivan barbadoslaisen laulajattaren lisäämien kuvien jälkeen. Äskettäin Tranin poikaystävä Brown herätti huomiota vaatimalla kannabista vieroitushoidon aikana.