Nainen oli tukehtua ylipainoonsa – kaulaläskit tukkivat hengitystiet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ylipainoisten ihmisten elämään kuuluu erilaisia asioita, joita hoikemmat kanssaihmiset eivät välttämättä tule edes ajatelleeksi. Lihavuus voi aiheuttaa monenlaisia liikkumisvaikeuksia ja jopa ongelmia hengityksessä. Nyt tällainen tarina on tuotu esille Daily Mail -lehdessä.

26-vuotias opiskelija Melissa Dowell addiktoitui yliopistossa ruoan ahmimiseen. Vielä vuonna 2006 opintojen alussa hän oli normaalipainoinen, mutta kiloja alkoi kertyä roskaruoan ansiosta. Neljässä vuodessa paino oli kohonnut 95 kiloon.

Kilot saivat Melissan häpeämään itseään, eikä nainen enää lähtenyt kotoaan. Eräs tapahtuma sai kuitenkin hänen elämänsä suunnan muuttumaan. Dowell loikoili kotisohvallaan ja tunsi kurkkunsa tukkiutuvan kaulaläskiensä takia. Nainen ei pystynyt hengittämään.

Sohvalta nouseminen sai hengen jälleen kulkemaan, mutta tapahtunut pelästytti opiskelijaneitoa niin paljon, että hän aloitti laihdutuskuurin. Dowell on onnistunut lyhyessä ajassa pudottamaan lähes 35 kiloa. Hän on iloinen voidessaan pukeutua siskonsa häihin M-kokoisiin vaatteisiin.