Morsiamelle bikinit ylle? Kyllä, osoittaa supermalli-Nina kuvillaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Nina Agdal on poseerannut useiden kuuluisien brändien kuvissa, kuten esimerkiksi Beach Bunnyn, Victoria’s Secretin ja Sauvagen otoksissa. Neitokainen tunnetaan kuitenkin eniten Victoria’s Secret -firmalle tekemistään töistä.

21-vuotias mallineito ei varmaankaan vielä ajattele aktiivisesti avioliittoa, mutta uusimpien kuvien perusteella hänestä saisi lumoavan kauniin morsiamen. Nina poseeraa nimittäin Beach Bunny -merkin hääbikineissä. Valkoisissaan viekotteleva Agdal saa varmasti julkkispoikaystävänsä Max Georgen sydämen tykyttämään.

Tuntemattomuudesta mallimaailman eliittiin viime vuoden aikana noussut kaunotar on päässyt Victoria’s Secret -merkin käytetyimpien mallien joukkoon. Hillerødista Tanskasta kotoisin oleva Nina Agdal on deittaillut The Wanted -yhtyeen laulajaa, Max Georgea lokakuusta 2013 lähtien. Agdalin malliura sai alkusysäyksen vuoden 2012 Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kuvista.