One Direction -fanien mielenosoitus pysäytti liikenteen Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes tuhat nuorta One Direction -yhtyeen fania saapui lauantaina Helsingin Kamppiin saadakseen yhtyeen konsertoimaan Suomeen. Liikenne keskustassa seisautui, kun fanijoukko käveli poliisisaattueen johdattamana Kampista Senaatintorille ja sieltä Esplanadin ja Mannerheimintien kautta takaisin Kamppiin.

onedirection20012014

Fanit lauloivat yhtyeen kappaleita ja monet kantoivat mukanaan kylttejä, joiden tekemiseen oli uhrattu useampi viikko. Tapahtuman järjestäjä toivoi, että yhtye huomaisi sillä olevan Suomessa paljon faneja. Useiden flash mob -tempausten lisäksi fanit ovat järjestäneet jo kolmena vuonna tapaamisia ympäri Suomea.

One Directionin terveiset suomalaisille faneille vuonna 2011:

Stara haastatteli One Directionin Zayn Malikia yhtyeen uran alkuvaiheessa vuonna 2011, ja silloin nuori tähti kertoi odottavansa innokkaasti Suomeen saapumista. Kuuntele koko haastattelu tästä.