Batman-elokuvan ensi-ilta siirtyy lähes vuodella!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet sarjakuvafanit ällistyivät taannoin, kun Batmanin rooliin valittiin kaikista vaihtoehdoista juuri Ben Affleck. Mies kertoi yllättyneensä iloisesti, kun ohjaaja Zack Snyder valitsi hänet päärooliin, eikä hän välitä monien ihmisten kielteisistä mielipiteistä.

Elokuvassa Batman tulee ottamaan yhteen toisen supersankarin, Teräsmiehen, kanssa. Supersankarielokuvan oli määrä saada ensi-iltansa 17. heinäkuuta 2015. Nyt ensi-iltaa on kuitenkin lykätty eteenpäin noin kymmenellä kuukaudella. Uusi päivämäärä on 6. toukokuuta 2016.

Syynä on tuotahtoyhtiön mukaan se, että elokuvan tekijöille halutaan antaa tarpeeksi aikaa toteuttaa visionsa Batmanin ja Teräsmiehen yhteisestä elokuvasta kunnolla. Vuosi 2015 on myös erityisen kiireistä aikaa valkokankailla. Silloin ensi-iltansa saavat muun muassa Avengers -elokuvan jatko-osa sekä uusi Star Wars -seikkailu.

Ben Affleck on naimisissa Jennifer Garnerin kanssa. Parilla on kolme lasta. Hän paljasti Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa, että on ylpeä isä. Miehen mukaan hänen tyttölapsensa ovat järkevämpiä kuin poika, joka juoksentelee mielellään päin seiniä.