Jennifer Lawrence antaa huutia Hollywoodin hoikkuusihanteelle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nälkäpeli-kaunotar Jennifer Lawrencea on moitittu joskus liian pulskaksi Hollywoodin maailmaan ja perustähden muottiin. Neito on itse kritisoinut voimakkaasti ihanteita, ja pitää niitä epärealistisina. Suosiosta kertoo se, että 23-vuotias tähti pääsi maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi Empire-lehden listauksessa.

jenniferlawrence21012014

Nyt lyhythiuksinen Jennifer poseeraa W-lehden kansikuvassa pin up -henkisessä alusasusetissä. Kukkakuosinen asu tuo esille tähden kurvikkaan vartalon. Ikäisekseen kypsä Lawrence on aiemmin käskenyt kehonsa kritisoijia painumaan sinne, missä pippuri kasvaa. Kansikuvaotoksessa ei kylläkään ole tavallisen katsojan silmiin mitään vikaa.

Jennifer Lawrence nousi kuuluisuuteen Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Hän voitti sittemmin Oscarin Unelmien pelikirja-elokuvasta. Rolling Stone -lehti ylisti taannoin Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän pääsi viime vuonna Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.