Steven Seagal haluaa kuvernööriksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Steven Seagal muistetaan kovaotteisista toimintaelokuvistaan, kuten Vaikeasti tapettava, Kaappaus merellä ja Kuoleman merkki. Taannoin miehen kerrottiin olevan rahaongelmissa maksamattomien verojen vuoksi.

Nyt toimintatähti aikoo seurata kollegansa Arnold Schwarzeneggerin jalanjälkiä. Steven Seagal paljasti nimittäin ABC15-kanavalle aikovansa hakeutua Arizonan osavaltion kuvernööriehdokkaaksi. Mies esiintyy nykyään Steven Seagal – Lawman: Maricopa County -realitysarjassa. Siinä hän työskentelee lainvalvojana Arizon osavaltiossa sijaitsevan Maricopa Coyntyn sheriffin kanssa.

Seagalin uran aktiivisin vaihe oli 80- ja 90-luvuilla. Tämän jälkeen mies on esiintynyt pienemmän budjetin elokuvissa, kuten Machete ja Born to Raise Hell. Hänet on nähty myös Steven Seagal: Lawman ja True Justice -televisiosarjoissa. Sylvester Stallonen kerrottiin taannoin harkitsevan Seagalia kolmannen The Expendables -elokuvan tähtikaartiin.